Stronger Life

Är människan korkad?

 

Ibland blir jag lite orolig över det här med pandemin.. Jag tror faktiskt inte att vi människor har lärt oss speciellt mycket av det väsentliga med allt det här. Jag tror att de flesta av människorna, ser pandemin just nu, som något som bara måste gå över fort och de sitter och hoppas på att vaccinet ska komma ut och trycker i ett hörn i hopp om att allt ska ta slut.

Men jag undrar, har vi lärt oss något? Har vi förstått signalerna, meddelandet från moder jord? Kommer vi att förändras och lära oss att ta hand om planeten bättre?
Jag är orolig för att de flesta, många, av oss inte har det.

Folk kommer att fortsätta äta kött, kommer fortsätta att resa som galningar, fortsätta att köpa onödiga platsprylar, fortsätta göra sämre val för planeten för att det gynnar de som människor. Det är vad jag tror. Jag kan ha fel och för första gången i mitt liv så hoppas jag att jag ska ha fel.. men är rädd för att jag inte har det.

Inte en enda gång har jag läst, hört, sett att någon större influenser, social medier, politiker, nyhetsnisse etc nämnt att vi måste ändra vårt beteende för den här planeten. Att vi behöver se över vårt sätt att leva för att kunna rädda planeten. Att vi behöver inte bara lösa den här pandemin tillfälligt med ett vaccin, utan även långsiktigt i ett förändrat beteende.

Vi människor är verkligen som många av de där filmerna som man har sett, med utomjordingar som kommer och säger att vi håller på att ta kol på planeten så vi måste alla dö. När människan ber om en chans så får de till svar från utomjordingen, att det har vi fått, flera gånger om, men inte lyssnat och visat att vi inte är kapabla att förändras… Det är så vår sanning.

Vad anser du, vad är din åsikt? Har du lärt dig något, har du förändrats och förändrat ditt sätt att leva och blivit mer medveten om att leva annorlunda för att rädda planeten?

For Global Climate Strike today, I wanted to create an illustration in support of the climate strikes happening around the world. It's incredible to see how many people are passionate about helping to save our planet!⁠ Illustration - Happy Mouse Studio

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.