Stronger Life

Idag tar jag kontrollen

Hello lördag! Vad skönt med helg, vad skönt att få lugn och ro tänker jag.. hahaha, jag glömmer att jag har två barn, en familj.,. det ska fixas extra god frukost, det ska tränas, städas och ha sig. Men jag tänker inte stressa upp mig för det. Jag tänker minsann ta min dag i min takt, lugn och ro.

Jag gick upp innan familjen gick upp, först låg jag och drog mig lite såklart, mös med min man och pratade lite, sen gick jag upp, hade en lite längre yoga idag och längre meditation också. Ville fokusera extra mycket på att vara lugn, harmonisk, energisk. Sen fixade vi frukosten tillsammans allihopa.

Resten av dagen tänkte jag träna, åka iväg snabbt med maken bara (lämnar barnen hos mormor) till ett centrum för att kolla upp en grej och sen hem igen. Vi ska ju inte vistas därute så mycket och jag vill gärna respektera det, problemet är ju det där tillgodokvittot på mer än 1000kr som jag inte vill gå förlorad så jag måste snabbt förbi och kolla om de har något som jag kan köpa eller inte innan den sista november.

”Restriktionerna” (rekommendationerna) är ju egentligen till den 19 november, men med tanke på hur det ser ut så kommer de mest garanterat att bli förlängda. Vilken galen värld vi lever i just nu, känns det som.

Vad har ni för er denna helg? 

Undrar om jag ska köpa en till sån här hylla/skåp från Ikea. Fast den som är lite smalare, det finns i två storlekar har jag för mig. Två till hallen? ….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Green

    Vi håller på och rensar bland barnens lego och sorterar upp allt. Vi kan tyvärr inte åka iväg för jag ligger i riskgruppen.

    1. Didi

      Åh vad härligt att rensa ut allt lego och sånt som barnen har i sina rum. Det ger en ett sånt lugn tycker jag, när allt är rensat. 🙂 Bra gjort. Ja då har man inte mycket till val, då är det bara att stanna hemma om man tillhör riskgruppen, hemskt men så är det. Kan tänka mig att det är jobbigt att behöva isolera sig. 🙁