Stronger Life

Villor!

I samarbete med Villaförsakring. se

Nu när vi har flyttat till lägenhet och bott här i nästan 6 månader (vad snabbt det går eller hur!!?) så har jag frågat familjen hur de mår och känner över att ha lämnat radhuset? Personligen känner jag inte att jag ångrar mig, det enda jag kan känna möjligtvis, är grejen att inte ha en granne under en och behöver inte ta mycket hänsyn över hur man går. Men i lägenhet är man lite mer försiktig med att springa och busa, som barnen och jag brukar göra rätt ofta. Men det är så minimalt att det inte är ett dagligt problem direkt.

För mig är det så mycket positivt med att ha lämnat radhuslivet, för att inte minst säga: lämna spindlarna! Bästa jag kunde ha gjort. Men ibland undrar jag om jag någonsin skulle kunna tänka mig att ha ett hus igen, ett EN-plans hus eftersom jag avskyr våningar och trappor. Det gäller att ha en bra villaförsäkring också, för i hus kan mycket bli dyrt, fel och krångligt. Det finns ju sidor som tipsar om de val du har mellan olika försäkringsbolagen och en av de här som finns med på hemsidan, är den som vi hade. Jättebra försäkring men vill inte ta parti och tipsa om något specifikt. Men mitt tips är, gå in på villförsäkringssidan och se över vad du har att välja bland och vad som passar dig bäst. 😉

Nu har vi ju inte villa längre, eller radhus menar jag, men om vi skulle ha det igen så skulle jag välja mitt älskade Enskede som ställe att bo på. Som jag älskar det området. Det är stort och man kan bo på många olika ställen i området, det sträcker sig enormt långt. Tryggt för barnen, bra skolor och fina villor nära stan. Jag tycker om att vara nära pulsen men ändå inte i den. Men som sagt, innerst inne så vet jag ju, jag tror alla vet vid det här laget, att jag är en lägenhetsmänniska. En stor och fin, fräsch lägenhet med underbar utsikt, stor balkong, härlig planlösning som passar mig och min smak, japp det är vad jag söker. Och jag kommer att få det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.