Grannar som bryr sig – Stronger Life

Stronger Life

Grannar som bryr sig

Bästa grannen man kan ha, plötsligt knackar det på dörren och där står hon med Colombianska härliga bakelser/bröd. Vet inte alls vad man ska likna de mot men kanske till scones? Nä jag vet inte. Så gott.

Idag vart det en riktigt intensiv dag med mycket jobb. Jag hade inte tänkt jobba så länge som jag jobbade men nu är jag ganska mycket i fas med vår deadline som är på måndag. Så måndag och tisdag är bara att “rädda upp” det som kommer in i efterhand. Känns bra.

Nu är jag redo för att ta helg. Men jag har ätit så mycket onödigt och onyttigt sedan igår att jag antar att jag förstör min träning hela torsdag-söndag nu. Att jag inte bara kan ta en dag som jag är onyttig utan att det ska spåra helt haha. Har lust att slänga ut tårtan från igår, kakorna också. Sen ska jag inte ens nämna chipsen, än så länge har jag inte rört de. Bra va?! 🙂 Nu ska jag ut och handla mat till mig och barnen, maken kommer hem lite senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.