Stronger Life

En speciell morgon

love-selfcare-soulcare

Jag har alltid ett grönt litet ljus i min kamera när jag ska ta en bild.. vad är det??

 

God morgon mina fina rosa moln. Jag är helt förälskad i mina morgnar och längtar varje dag till den här speciella timmen som bara är för mig. Med yoga, meditation, reflektion och frukost i lugnet och med härlig musik. Att se himlen vakna, det är magiskt. Tänk att så små saker kan få oss, mig, att känna lycka och tacksamhet. Är det inte rätt häftigt också, när vi väljer att stanna upp lite och inse att sann lycka inte finns i den där supersnygga outfiten som jag gärna vill ha eller märkesväskan jag längtat efter, utan i en sån simple sak som att få se soluppgången måla himlen med rosa, orange, gult och massa andra härliga färger. Jag tycker det i alla fall, sen skulle jag inte tacka nej till en Prada väska i alla fall haha, men du förstår vad jag menar eller hur?

Idag är det en speciell dag för mig (jag fyller år) och det kändes som att himlen också visste om det. Det syntes, dock är det så trist att jag inte kan fånga det vackra på bild. Färgen var stark rosa, alla molnen och himlen ovanför mig men det blev mer orange på bilderna. Men jag fick känslan av att den här morgonen, den här dagen kommer att få bli en fin och bra dag.

 

Jag önskar er allt gott denna härliga torsdag. Det är snart helg, men passa på att unna er något gott eller skoj idag också, varför vänta till fredag eller lördag? Gör något härligt idag, som om det vore helg, kanske inte gå ut och festa däremot, men upplev dagen på ett riktigt bra sätt och förläng helgen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.