Inför dagen F – Stronger Life

Stronger Life

Inför dagen F

I samarbete med Happy-day

Det är snart Farsdag!! Hur mysigt är inte det att få fira våra (förhoppningsvis) fina pappor. Jag har haft en sån fin pappa, som gett mig allt och lite till, som barn och som vuxen. Jag skrev just till han häromdagen, ett fint sms om hur mycket han faktiskt betyder för mig, hur viktig han är för mig och att jag är så tacksam för att jag har han i mitt liv.
Han har svårt för känslor, att beskriva de och sätta ord på de men trots det skrev han tillbaka att han var stolt över mig, tackade för mina ord och att de kom “just in the right time när han behövde de som mest”. Vad härligt att kunna följa sin instinkt och att resultatet blir bra.

Så nu vill jag tipsa er om att uppvakta våra fina pappor som gjort en bra pappa-roll på deras bästa sätt med sina brister och allt men som gjort det bästa de kunnat.

Man kan uppvakta sin far genom fina brev, en kram, en halsduk som visar att man bryr sig om de och en rolig upplevelse på något man vet att de uppskattar. Kanske en upplevelse att göra med en vän eller varför inte en upplevelse att göra tillsammans med han? Fortsätta att skapa minnen tillsammans. På Happyday har de dessutom tre års giltighet vilket passar perfekt med pandemin och allt, så du går inte förlorad något om det är så att du ger bort en hotellövernattning eller liknande. Hinner hända mycket gott på tre år. 😉

Jag tycker det finns så mycket kul att göra så jag hittar massor av presenter att ge bort.
Sen har vi ju min man också, han är ju pappa, visserligen inte till mig, utan till barnen men de är ju rätt små, så de får inte köpa något för sina pengar, inte för att ge bort alltså. Deras pengar är för att de ska ha till sig själva. Så där får jag träda in som mellanhand kan man säga. Men oftast uppmuntrar vi de till att visa kärlek med handling hela dagen, fina teckningar, brev och kanske något litet bak. 🙂 De älskar ju att baka.

Hur firar du dina föräldrar och brukar du fira din partner också eller får barnen göra det själva? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.