sense of Karma – Stronger Life

Stronger Life

sense of Karma

Innehåller annonslänkar

God morgon mina stjärnor! 🌟
Jag är uppe med tuppen som vanligt, kl 06:00 utan att ens behöva men det är så härligt att börja morgonen helt för mig själv. Idag är ju barnen hemma också så det är extra viktigt för mig, att få min egna tid på morgonen så att jag hinner meditera, visualisera och jobba med mina affirmationer.

Jag inser dock att jag skulle behöva lite yogakläder, eller hemmakläder att mysa omkring i. Jag går alltid i träningskläder men det kan vara nice med lite mysigare kläder? Eller så får det fortsätta vara träningskläder, jag vet inte haha. Vill nog bara ha lite nytt som är yoga/meditationsskönt, annat som är för träning och så vidare. Så att man har olika plagg.

Sense of Karma – Jag älskar namnet! ⇓

mode-outfit

Tröja // Sporthb // Tights

Jag tror det är speciellt viktigt nu när man jobbar hemma hela tiden, att variera lite med plaggen, att fixa sig och ha rutiner. Så att man inte förfaller här hemma och ser ut som en slusk, för då kommer man känna sig som en också.

Nä nu blir det en god frukost och kaffe efter mina härliga meditation och ska sätta igång lite jobb för dagen. Behöver få mycket gjort idag, så att jag kan vara lite mer ledig på torsdag och fredag.

Vad vill ni läsa om här inne, ni är rätt många som tittar in lite tyst här inne. Vad önskar ni läsa om? Ta upp lite önskeinlägg så ska jag se vad jag kan göra. 😉

home-rutin-harmony

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.