Stronger Life

Shine today!

God morgon måndag!

Det känns som en mycket speciell dag idag, men jag vet inte ens varför. Det är däremot höstlov, ingen skola och barnen är lediga måndag och tisdag. Klubben har stängt (fritids) så de är hemma, däremot är de inte med mig idag, de sov hos sin mormor så de kommer hem lite senare. Det är tur att de har en sån fin mormor som bryr sig så mycket om de, som engagerar sig i de och tar de på museeum och sånt. Idag skulle de se någon föreställning av Coco och ”dia de muertos” (de dödas dag) för att fira lite Halloween kan man säga. 

Min morgon i min ensamhet,  började kl 06:00 för mig, med meditation, frukost med tända ljus, harmonisk musik och en god kopp kaffe medan jag gick igenom lite mail. Åh förresten, nya koppar från Rusta, otroligt fina och otippat att jag skulle hitta de på Rusta faktiskt. 🙂 Kan visa de sen. Nu är jag redo för dagen!

Ha en fin måndag

Förresten, tips på vad man kan göra denna höstlov? Med tanke på pandemin och allt så blir det ett svårt höstlov tror jag. Men att museum är öppna för aktiviteter, det trodde jag inte. Men är tacksam för i alla fall.

Ha en fin höstlovsvecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.