Månens krafter – Stronger Life

Stronger Life

Månens krafter

Igår lördag så va jag och M in till stan för att leta kristaller och info om månen och lite sånt. Vi gick till två butiker, Kristallrummet och Ohlamoon som ligger på Södermalm båda två. Jag blev otroligt överraskad över hur många människor som var där faktiskt. Så många som är intresserade av kristaller och hade koll på att det snart är fullmåne. Jag kan noll om detta men tror absolut på det.

Ni vet att månen har ju en dragningskraft och påverkar havets vatten (tidsvattnet) tex. Eller hur, det är ju ren fakta. Men vi människor består ju ungefär av 60% vatten i kroppen, så självklart borde vi väl också bli påverkade av månen eller hur? Är inte det typ ren logik? Jag tror det i alla fall.
Sen finns det många som säger att man ska planera inför nymåne eller om det va fullmåne, kommer inte ihåg. Tex lantbrukare har koll på sånt, bönderna och indianerna alla som jobbar med jorden.

power-spirit

Igår på kvällen så var jag och maken barnfria och åkte in till södermalm. Vi har ett favoställe som vi gärna äter på eftersom de har bästa sangrian vi druckit, bästa halloumiburgaren och jättehärlig latino-musik. Det är riktigt härligt och mysigt där inne och inspirerat av spansk/latinostil. Vilket jag fullkomligt älskar. Det är som att njuta lite av Spanien nu när vi inte kan åka.

Vi åt gott, drack gott och sen åkte vi hem för att mysa på soffan en stund, med en bra film. Det känns så skönt att inte spåra ur, utan bara njuta lite av några drinkar, lite champagne och gott att äta för att sen åka hem och värma sig på soffan från den råa kylan som finns därute.

Idag väntar lite ärenden, storhandel, hämta paket, fixa veckans mat och städa upp lite. Men jag ska även rena mina kristaller jag fick igår i förskottspresent (jag fyller år om 2 veckor).

ohlamoon

Ett kit med stenar som är bra för skorpionen, ett armband med stenar som stärker och lite reningskit för att rena hemmet, kristallerna och sig själv.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.