This is my sign – Stronger Life

Stronger Life

This is my sign

God dag lördag!

Denna morgon började med lite meditation och sen en god frukost med familjen. Jag har märkt att jag vaknar med en längtan efter att få meditera och även på kvällen längtar jag efter att få meditera. Jag är helt fast vid de här härliga youtube videon med meditationsklipp och vägledning.

Igår gick vi in i skorpionens tecken också, det är mitt stjärntecken så jag ska försöka hitta sätt att jobba på de energier som gynnar mitt tecken. Sen går vi snart mot fullmåne och det är också bra energier. Men eftersom jag inte är så insatt i det hela så behöver jag läsa på lite. Vad är det för krafter månen har? Intressant. Jag som alltid har älskat allt inom spiritualitet och indian inspirerade saker.

free

Under Skorpionens period kan vi stöta på en del utmaningar och situationer som kommer hjälpa oss att växa, utvecklas och bli en 2.0 version av oss själva. Glöm inte att följa din egen sanning och din intuition oavsett vad som händer, för att den har alltid rätt! Kitta upp dig med kristaller och gör ditt Soul Work för att grunda dig, connecta med dig själv och för att få inner peace – något som är extra viktigt under Skorpionens period.

Källa

Nu ska jag åka in till stan för att kolla in butiken Ohlamoon och Kristallrummet för att samla på mig fina energier. Flummigt? Kanske men jag börjar tro på det här allt mer och mer. Jag menar, vi är ju energi, jag tror på universum och väljer alla gånger att tro på andliga saker än religösa. Jag har aldrig gillat att vara religös, religion är bara ett sätt att styra folk. Andlighet, spiritualitet, är något du själv kan välja att vara, ingen styr och säger hur det är utan du upptäcker det själv. Men det måste finnas mer till det här livet än bara Louis Vuitton väskor, Prada skor och lösögonfransar eller?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.