Stronger Life

Snart slår det skifte!

Idag är det en dag då jag vill så mycket., Jag behöver vara för mig själv, ha tid att lyssna på musik, relaxing musik och bara lyssna på mina tankar. Jag vill läsa några intressanta böcker jag hittat, jag vill lyssna på Youtube videon, jag vill läsa intressanta artiklar som jag har hittat och lära mig om stenar, kristaller, månen och ritualer. Jag vill meditera, lära mig yoga, titta efter appar, inspireras och växa. Men istället sitter jag med mitt 8 timmars jobb, fast vid tangenterna och skärmarna.

Men inte för länge till. Jag är inte så sugen på att ha mitt liv stillastående på det här sättet. Jag trivs just nu, jag tycker om mina kollegor, mitt jobb, det gör jag. Jag är enormt tacksam för det jobb och liv jag har just nu men det är inte det liv jag vill ha kvar fram till min pension.

Mina drömmar är andra, jag är värd att lyssnas på, jag är värd att vakna varje morgon med den där känslan av nöjdhet att jag vågat lyssna på mig själv och min vilja. Jag vill vakna med den där stoltheten över att vågat ta steget jag länge velat men inte vågar ta. Tänk vilken härlig morgon den dagen kommer att bli. När du vaknar upp med ett leende och stora ögon över att ”jag gjorde det verkligen, jag lever min dröm”.

Vad drömmer du om?

ohlamoonbild lånad från Ohlamoon.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.