Stronger Life

Affirmationer

Underbara morgon, idag vaknade jag harmonisk och lugn. Nu har jag mediterat i över 1 vecka, först bara på kvällarna och de senaste dagarna både morgon och kväll. Det känns helt underbart, som att jag håller på att byta skinn och ta skifte. Låter kanske konstigt men jag är som inne i en slags törst efter mer spirituella vägledningar, ett liv med mer mening och mindre yta.

Missförstå mig inte, jag älskar fortfarande skönhet, kläder, shopping och fina saker i hemmet. Kommer nog alltid att göra och jag ser det som en sak att ”jag är värd det”. Jag förtjänar att ha mitt liv som jag vill ha det. Men det är bara det att jag nått en slags mättnad av för mycket yta, just nu i alla fall. Just nu behöver jag bara andlighet, spiritualitet och meditation. Jag älskar känslan av att lyssna på meditationer och märka hur jag kommer ner i varv, blir mer sansad och klar i vad jag vill under dagen.

Just nu har jag landat på en sida på Youtube som heter Great Meditation som har fullproppat med meditationer. Jag älskar de som har med chakras att göra och även I AM som är en form av affirmation. När du visualiserar vad du vill vara och ha för liv. Djupt jag vet, svårt att ta på en blogg, men är du intresserad så finns det ju massa böcker. Bland annat The Secret har du ju som handlar om just affirmationer.

 

Bild lånad från Forni.se

Nu ser jag fram emot en ny dag, efter en morgon kl 5:45 med meditation i 15-20 minuter för att vakna upp harmonisk, med ett leende och glad. Jag har jobbat med mina affirmationer, tagit en god frukost med levande ljus i lugn och ro med härlig musik i bakgrunden. Att njuta i köket, med en kopp kaffe, levande ljus och se dagen vakna till därute, det har länge varit en ”dröm” jag haft att få göra. Nu gör jag det. Kanske inte är något stort för dig i dina öron, men för mig betyder det jättemycket. Det symboliserar att jag äntligen lyssnar på vad jag vill, vad jag behöver och gör det.

God morgon till dig, jag önskar dig en härlig morgon, en fin torsdag, full av energi, skratt och framgång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.