Jag är helt fast! – Stronger Life

Stronger Life

Jag är helt fast!

Jag har börjat lyssna på Jackie Ferm’s bok Rövardotter. Jag är helt fast, jag slukar den på höghastighet och kommer nog ha lyssnat klart den under dagen.

Kan någon verkligen ha levt såhär? Växt upp såhär? Någon som är yngre än mig, som levt under 2000-talet.?
Hur är det möjligt att ha en sån otur i livet, att man får så mycket misär? Hur är det möjligt att man som barn ska behöva uppleva så mycket skit? Jag blir så ledsen och arg samtidigt av att lyssna på hur den här flickan har haft det. Och även om det hela har stärkt henne enormt och gjort henne till den här starka tjejen hon är idag så är det inte okej att behöva gå igenom ett helt äkta helvete för att få bli stark som stor. Varför är det så, att vissa måste ha det där skitlivet för att sen komma ut och bli starka längre fram.

strongerlife-blogg-mama

Det är lite som man säger, att det finns alltid något gott i det onda som händer. Vilket jag faktiskt tycker är hemskt att erkänna men så är det oftast. Mobbade blir så mycket starkare som vuxna, medan mobbarna inte har något speciellt att komma med i sitt vuxna liv. Nu har jag inte fakta på detta men det är något jag sett flera gånger hos vänner och bekanta jag träffat och pratat med.

Nextory har så många bra böcker! Och med koden DIDI30 får du hela 30 dagars kostnadsfri läsning och lyssning.

Jag känner inte till något om Jackie, har aldrig läst hennes blogg, eller ens följt hennes Instagram eller program men jag vet att hon är en stark kvinna idag. Och önskar henne allt gott i livet och framtiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.