Stronger Life

Open up for it

Idag svämmade det över med ärenden på jobbet. Vansinnigt mycket att göra men jag har hållit mitt humör uppe hela dagen och jag är så glad över det. Kanske det är så för att det är fredag eller kanske för att jag numera har positiva life-talare i bakgrunden hela tiden. Vad heter det egentligen? Såna som typ Tony Robbins som är lifecoach och peppar andra.. Hur som, det är härligt att lyssna på och denna vecka har jag testat sedan tisdag, att lyssna på olika klipp och videon med såna talare. Det ger mycket efter ett tag, jag kanske inte lyssnar på precis allt men eftersom allt går ut på att tänka positivt, fokusera på vad man vill ha i livet etc så blir det ju en positiv känsla i kroppen och sinnet. Så en jobbig dag blir lättare att handskas med än om jag inte hade haft positivmindset nästan hela veckan.

Första dagen kan det vara lite svårt att orka slå om.. men dag två och dag tre blir bättre och flyter på mer. typ som att det är en vanesak att öppna upp sig för sån här. Vilket jag också tror att det är.

Hur som helst, det är fredag !!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.