Stronger Life

Dagens tacksamhet!

Oh yes, det är fredag och jag är så glad!!

Känner ni lukten av helg, känner ni det? Jag har nästan redan gått på ledighet fast det är en hel arbetsdag kvar. 🙂 Det gäller att ha en positiv känsla i kroppen, det gör att dagen blir lättare och roligare.

Eftersom det är fredag så vill jag gärna starta denna fredag och helg med positiva och tacksamma känslor. Så vi kör en ”dagens tacksamhet” eller kanske den borde heta ”veckans tacksamhet”.

Idag är jag tacksam för att vi inte har råkat ut för någon Covid-19, hållit oss friska och mått bra i det stora hela. Mina grannar har legat och hostat upp lungorna, mått skit, mins inte ens 3 veckor i sitt liv och haft ett helvete att andas, jag är glad att jag max haft förkylning om ens det.

Jag är också mycket tacksam för mitt barnasinne som gör att jag har så kul med mina barn. Larvig som jag är så har vi riktigt skoj emellanåt. Det är något jag är så tacksam för att jag har, jag trodde jag skulle vara världens tråkigaste mamma.

Denna vecka har jag varit tacksam för att jag har så förstående människor runt omkring mig. Människor som kan vara föräldrar men också tränare. Människor som stöttar mig, som gör allt de kan för att underlätta för mig i min vardag.

Idag är jag tacksam för jag kan jobba hemma hela året ut. Jag har nämnt det tidigare men måste säga det flera gånger, är verkligen så tacksam för det. Det underlättar en enorm press i min vardag med barnen.

Vad är du tacksam för?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.