Stronger Life

Förlorar så mycket tid !!

God morgon bästa ni, hur underbart är det inte att det är torsdag redan?! Jag älskar den här känslan, jag kan känna lukten av helg. Jag kan känna att den är så nära att den nästan är här.

En sak är säker, jag är trött. Min man vaknar 5:40 och jag kunde inte somna om efter att ha hört hans väckarklockan. Och en annan sak är också säker: Sociala medier är värsta tidsboven!!
Jag satte mig upp lite i sängen kl 5:45 och tog mobilen i tron att jag bara skulle kolla 15 minuter och sen gå upp för att göra min yoga innan min arbetsdag kommer igång… men visst tjena.
Helt plötsligt har jag suttit i 40 minuter (!!) och skrollat på Facebook och Instagram. Alltså det är så irriterande samtidigt som jag blir paff över hur mycket tid man faktiskt förlorar på sociala medier. Har ni tänkt på det? Jag visste ju om det men ändå blir jag helt överraskad. Nu missade jag min tid för yoga och även studier, istället fick jag bara gå upp, fixa mig, äta frukost och sen sätta igång arbetet.

Från det ena till det andra. Hörde ni att Globen ska bli en paddelhall förresten? Ingen annan hyr ju Globen så för att räddas så hyrs det nu ut som paddelhall. Paddel blev verkligen poppis på kort tid. Nu spelar ju vart enda kändis och influenser. 🙂 Jag ser inte njutningen men ska inte säga något med tanke på att jag inte ens provat. Men jag tycker om tennis. Kanske ska gå med familjen och testa någon dag. Gud jag har verkligen ingen vän som tycker om att träna något speciellt. Varken styrketräning, tennis, fotboll, yoga, inget alls.

Stockholm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.