Stronger Life

Att testa är gratis!

Jag har märkt att det svämmar över av gratis kurser där ute på nätet. Vad är det som händer? Hela Facebook och Instagram har en massa reklam som folk gör, på gratis webbkurser inom coaching, starta eget, onlinework, skribent etc.. Jag älskar ju att lära mig nya saker och jag saknar att plugga. Förr hade jag mer tid och kunde ta en liten kurs här och där för att hålla hjärnan och kunskapen igång. Typ Personal Administration, Svenska för at skriva, kommer inte ens ihåg alla utbildningar. Den sista jag var inne på var anatomi och muskler men sen kom pandemi’n och av någon konstig anledning så har jag mindre tid nu när jag jobbar hemma än när jag jobbade på kontor och var ständigt stressad, vad konstigt!

Hur som helst, jag har signat mig på en del av de här gratis kurserna och tänker, vad har jag att förlora? Inget mer än min tid. Kanske jag kan lyssna samtidigt som jag jobbar eller tränar? Ska testa och se vad det kan vara för något i alla fall.

mindset-power-livet

Jag är alltid så nyfiken på vad livet har att erbjuda. Jag vet inte ens när jag förändrades till att vilja leva, vara nyfiken på livet och alla dess möjligheter. När jag var ung så brydde jag mig inte om jag existerade eller inte, hade liksom ingen direkt livsglädje. Men sen mognade jag antar jag, vet inte vad det hade att göra med. Man är ung och så förbaskad överdramatisk med det mesta. ”Livet är tungt, hemskt och jobbigt..” Men man har typ det enklaste livet ever. Så många som vi är på denna planet och ändå kan man inte ha bättre perspektiv på sina problem än så. Hur som, idag älskar jag livet, är nyfiken på framtiden och tycker om att bädda inför den.

Livsglädje?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.