Stronger Life

Rivig onsdag!

God morgon!! Idag är det ju mitt-i-veckan-dagen och jag ska in till kontoret en sväng idag. Jag har ca 4 möten inbokade idag men ett av de kräver närvaro för att underlätta. Så jag börjar hemma, lämnar ungarna på skolan (de går själva iof), åker in till kontoret och på lunchen tar jag mig hem igen och kör resten av dagen hemma.

Jag har haft kontakt med min tränare också, gällande det jag nämnde igår och vi ska se över mina träningspass så att jag kan hitta tillbaka till träningsglädjen och inte behöva känna att jag drar mig från att träna.

workout-workhard

Idag känner jag för att rivstarta massa nytt.
Idag vill jag bara dra ett sträck över mina dåliga vanor, min dåliga sömn, mina rutiner som inte håller och ofta brister. Jag vill bara börja om från början, vet inte ens hur men det är så jag känner idag.

Kanske man kan det, med små saker. Bara börja om, reboot. Jag satt igår på kvällen med mitt matschema. Jag gjorde om det lite mer aktuellt och realistiskt. Jag måste ha enkla saker, inget som är jätteavancerat och får kanske stå ut med att äta lite mer enformigt ett tag. Det gör inget, för målet är viktigare. Och att det ska vara hållbart är också viktigare.

Jag kan inte göra mer än att försöka.
Here we go!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina Green

    Varför måste du äta enformigt för att gå ner/må bra? Jag gör alltid husmanskost mat till oss och jag äter precis som vanligt fast mycket mindre. Blir det fika, tar jag en kaka osv osv. Jag har gått ner 35 kg på 4 månader. Att hindra sig själv får en att misslyckas lättare. Man kan leva och äta gott som vanligt men i mindre skala. Kram

    1. Didi

      Wow bra jobbat !!!
      Nä jag behöver inte äta enformigt, men det handlar om att hitta vägar som underlättar för en. Jag har inte tid att stå och laga en massa olika rätter och grejer. Jag har noll fantasi när det kommer till kost. Jag har alltid haft svårt för mat. Jag tror inte på förbud heller. Har aldrig levt efter förbud men ibland behöver man underlätta för sig själv och då är ensidig kost ett alternativ för mig. Och för mig är det svårt att ta EN kaka vid fika, jag tar 10 kakor… så där har du ett av mina fel.. 😀

      Att tex göra bulgur och kyckling till middag i 4 dagar. Och lax med potatis till lunch i 4 dagar. Då har jag mer koll och mer kontroll.
      I mitt fall ska jag inte äta mindre, utan mer, eftersom jag styrketränar så behöver jag mer energi med andra ord, mer mat.. 😉