Stronger Life

Förfaller !

Well, idag blev det mycket av allt. Jag har listor på saker som ska göras privat och jobb, men hann inte alls göra något. Jag har mest privata saker att göra men hinner ju inte ta det på dagen då jag jobbar så det blir ju liggandes till senare på kvällen men då orkar jag knappt göra något. Och samtalen jag ska göra är ju på dagtid.. suck, måste hinna i kapp mitt liv känner jag.

Idag hade barnen Krav Maga träning. Bara en tränade idag, av mina döttrar, den äldsta med sin ont i magen, fick sitta och göra läxor så att hon inte halkar efter för mycket. Idag är mer än hälften borta, det är 6 barn här och det brakar nog vara 13 tror jag, om inte fler. Och även idag är det en förälder som snackar så sjukt högt att man undrar vart respekten är gällande andras träning och koncentration. Herre Gud.

Min kropp håller på att förfalla av att bara sitta hemma och jobba. Jag behöver röra mig mer under dagen, alltså vardagsmotion. Jag hade ju 10.000 steg om dagen som var mitt mål men även det rann ut i sanden. Dags att göra något, jag måste röra mig. På väg hem från barnens träning så joggade jag hela vägen hem. Ont i ben, knäna och tungt men jag gav mig fasen på att göra det. Bra jobbat Didi!

Imorgon är det en ny dag.
Jag ska prata ihop mig med min tränare också, för att se om vi kan gå ”back to basic” som man säger och hitta vägen till en rutin med träning och bra kost igen.

Nya tag imorgon.

nature-beauty-latina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.