Stronger Life

Det börjar närma sig..

Innehåller annonslänkar

Halloween närmar sig med stora steg och många företag börjar med sina planeringar kring vad som ska säljas och tas in etc. Jag har nästan alltid hållit mig till ett ställe och det är Partykungen. De har det mesta inom det mesta. Behöver du saker till någon högtid, till dop, till kalas, julen, midsommar, årstider, de har allt. 🙂

Nu firar inte vi Halloween jättestort som våra gamla grannar gjorde, omg de gick all in, vilket var kul att se men skrämmande samtidigt. 😀 Men vi brukade dekorera huset (när vi bodde i radhuset) ganska fint och lite halloweenigt ändå.

Men när vi var yngre, jag och maken, då va det fullt ös med färgade linser, med blod, peruker och rökmaskiner.. 😉

Är lite annorlunda | L A . M A D R E ♡

Men idag har jag svårt att klä ut mina barn till blodiga saker, jag tycker däremot att klä ut de till söta saker. En hund, en gullig häxa, etc men blodiga? Nej.

Det här året får jag nästan bara ont i magen över när jag tänker på barnen. Ska de fira med vännerna? Ska de knacka dörr? Och kommer någon bjuda med min dotter eller kommer hon att vara ensam som förra året? Jag hoppas att det kommer att gå bra i år. Vi får vara ute i god tid och fråga vad som ska göras.

festlighet-fira-hogtid-oktober

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.