Stronger Life

Things I want !!

Jag har så konstiga perioder i mitt liv. Ibland är jag inne i en flowerpower period där jag inte vill ha något alls, är nöjd med allt jag har och tycker inte vi ska konsumera så mycket.
Men sen har jag mina andra knäppa perioder där jag flippar och vill ha allt möjligt och gärna NU. Så just nu, kanske för att vi går in i en ny årstid, ny period och då vill jag också ha en massa nytt.

Några av de saker jag vill ha just nu:

 

 

Med tanke på att jag snart fyller år så varför inte göra en önskelista? Annars går det ju även att ha en önskelista till julen också. Alltså har ni tänkt på det, hur snabbt det går. Nyss va det sommar och nu känns det som att vi närsomhelst går mot julen!
Egentligen använder vi oss inte av önskelistor längre men om jag ska ha något så vill jag hellre ha det jag vill ha och behöver än att bara få något ”för att”..

Har ni börjat köpa presenter till era barn?
Jag funderar på att komma igång redan nu i oktober. Det är ju bara 2,5 månad kvar tror jag.
Men till barn i mina barns åldrar, tycker jag är ännu svårare att veta vad man ska köpa. Jag menar de leker inte med leksaker längre, men är för små fortfarande för att få feta mobiler och airpods (som min äldsta önskar sig..) Men det jobbiga är ju att jag vet att de andra kommer att få det, kvar står vi som försöker lära våra barn andra värderingar och att inte bli bortskämda ..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.