Stronger Life

Börja jobba med mig själv

God morgon måndag. Det är tungt att gå upp på morgonen en måndag men jag tvingade mig upp tidigt som attans, för att hinna med morgonens yoga. Det är jätteskönt att vakna tidigt och få lite motion eller meditation på morgonen. Oavsett så ser jag det som motion antingen för kroppen eller själen/mentalt.
Det enda jättejobbiga med att gå upp så tidigt, är att jag blir svintrött efter träning/yoga så om jag vaknar 06:00 så är jag slutkörd 7:30 och kan knappt hålla mina ögon öppna.

Den här morgonen va lite tung, för det är inte lätt att behöva skicka iväg sin dotter till skolan när hon mår dåligt. Hon vill inte till skolan för att hon vet att flera personer är arga på henne pga ett misstag hon gjort. Hur kul är det att gå till skolan som 10 åring då? Shit vad jag inte saknar skoltiden, men vad jag lider för mina barns skull.

Men den här morgonen tänker jag inte låta mig besegras av tankar. Jag är stolt över att jag kom upp tidigt, jag är stolt över att min dotter orkar gå till skolan, jag är stolt över min man som kämpar sig till jobbet (trots personliga hinder) och jag är stolt över min lilla skrutt som är så cool och självsäker. Jag är stolt över det liv jag har och skapat mig, stolt över min familj.

Så den här måndagen kan bara bli bättre och det är ett löfte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.