Stronger Life

En mycket speciell dag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är vår bröllopsdag!! Wohoo. Grattis till oss på vårt 10e år som gifta och 13 år tillsammans. 🙂 För 10 år sedan gick jag in på Stor Kyrkan i Stockholm. Kyrkan där prinsessorna och kungligheter gifter sig. Jag var så nervös att jag var snustorr i munnen, prästen fick hämta ett glas vatten till mig innan vi gick in. Min far gick armkrok med mig och in i kyrkan gick vi, fram till min blivande man och där skakade de hand. Min fästman tog över och vi gick den sista biten fram till prästen, tillsammans. Mina händer skakade så mycket att man såg buketten jag höll i skaka. Men allt gick bra, det var fint, familjärt och sen var vi man och hustru. ❤️

storkyrkan-happy-familj

Lite större i storlek, lite annorlunda i håret men båda otroligt lyckliga 

 

God morgon på er denna torsdag, jag vaknade 06:00 och gick upp på en gång, att börja morgonen med träning eller Yoga går bra och känns bra. Barnen sover än, eftersom de har sovmorgon på torsdagar. Men snart måste jag ändå in på deras rum för där är mitt kontor och jag börjar om 15 minuter ungefär.

Hoppas ni får en fin dag idag. Ta hand om er, om det ni har kärt och njut av livet för vi vet aldrig när det tar slut så njut av det vi har så länge vi kan för att inte behöva leva i ett ångerfullt liv längre fram.

latinos-aventyr-hotell-stockholm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.