Stronger Life

Love is in the air

I samarbete med HittaKärleken. se

Nu när vi börjar gå mot kärlekens dag för oss i alla fall, så tänkte jag passa på att fortsätta tema: kärlek.

Många gånger blir reflekterar jag verkligen över hur lyckligt lottad jag känner mig, som hittat en sån fin man som den jag har. Han passar mig perfekt, för en annan så kanske han är mindre perfekt men för mig är han riktigt fin.

Vad är en bra man för mig?
En man som respekterar mig, så som jag är, med mina brister men kan ändå älska mig. En man som sätter mina behov och mål högt upp och gör allt för att finnas till för mig, stötta mig i mina idéer och följer med på mina mål. En man som lyssnar på mig, som tar sig tid för mig, en man som inte skriker åt mig, höjer inte rösten eller förolämpar mig vid tjafs eller bråk.

Det är för mig en man som verkligen vet hur man behandlar en kvinna, som älskar mig oavsett hur jag ser ut, med finnar, utan, med smink eller utan, med 53 kg eller 80 kg. Det är min man det ❤

Hur jag hittade min man? 
Vi träffades på ett jobb. Jag var tillfälligt inhyrd konsult där han jobbade. Redan första veckan föll jag för hans bruna hy, mörka ögon, svarta hår och att han alltid luktade så otroligt gott med sina parfymer. Även om han var smutsig på kläderna med olja så var han alltid ren och doftade gott. Vi presenterades, blev intresserade, bytte vi nr efter att ha flirtat oändligt mycket och när jag slutade 1 månad senare, så gick vi på dejt. Efter den dagen slutade vi inte umgås.

Hur hittade du din man/kvinna och vad är det bästa med din partner? 
Söker du än så kan jag tipsa om HittaKärleken som är en sida med en massa dejtingsidor samlade på ett och samma ställe. Du kan enkelt läsa om recensionerna och välja ut den sidan som passar dig bäst.

Många kan känna sig lite anti mot dejtingssidor, men jag kan berätta om min gamla vän som faktiskt har en bra erfarenhet av det.
Han gick med på en dejtingsida och efter några månader träffade han en tjej som för tillfället hade flyttat utomlands. De föll för varandra, skrev hela tiden och tillslut bestämde sig för att de var deras match för livet. Idag är de gifta, har två barn och bor inte alls långt ifrån mig faktiskt. Med andra ord, tjejen flyttade tillbaka till Sverige för kärlekens skull. Romantiskt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.