Stronger Life

Go Dipi !!

I samarbete med Dipi

God morgon bästa ni. Det är fredag och jag måste börja morgonen med att tipsa er om en riktigt bra ”tjäna pengar” grej.
Har du en blogg eller har du Instagram som du vill tjäna pengar på? Då vill jag tipsa dig om den här nya sidan.
Om ni kan lite om sociala medier och annonseringar, sagt affiliate program så kanske ni känner till Adviral? De va en av mina favoriter som samarbetspartners men tyvärr så gick de i konkurs i samband med pandemin. 🙁

Nu kommer Dipi och räddar de. Ett företag som kör på ungefär samma koncept och erbjuder alla gamla Adviral-kunder att få komma över och köra igång med Dipi.

Men det roliga är nu att de har öppet för alla nya också. Det är fritt fram att registrera sig och få tillgång till erbjudanden, annonsjobb och andra typer av samarbeten i framtiden. Det enda du gör är att registrera dig på deras.  hemsida DIPI    och fylla i dina sociala medier. Sen är det bara att sätta igång med att skicka förfrågningar om samarbeten. 😉 Lycka till !!

Ja då är det ju fredag som sagt, hur härligt är inte det då? Trött eller inte så vaknar man så glad och på bra humör över att det snart är helg. Jag kommer att få lite sovmorgon, men ändå inte så mycket, till helgen. Min plan är att plugga vidare så jag kan inte direkt slå klackarna i taket på fredagen och tro att jag ska sova ut på lördagen haha, men det är ju själv vållat så vad ska man säga.

Med tanke på hur långt allt redan blivit så kommer tacksamheten i annat inlägg.
Ha en fin fredag och gör det bästa av den här dagen.

Hur jag råkade se ut på väg in till kontoret en dag, jag skulle bara snabbt springa in och hämta min mobil men så kom jag på att det här va inte det snyggaste kombon jag någonsin tagit på mig haha. Men samtidigt, what the hell. Kl va 18:00 ungefär och kontoret va mer eller mindre tomt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.