Stronger Life

Boosta med en bra blandning!

Men hallå god morgon på er.

Igår kväll va jag riktigt trött men också rätt nysig så jag blev lite rädd över att jag skulle vakna sjuk idag. Det är rätt mycket sjukdom just nu, många som nyser, hostar och snorar överallt känns det som. Men det är ju höst, såna här tider är fulla med sjukdomar tyvärr. Men jag är inte dum inte, jag tänker missann inte låta mig bli sjuk eller smittad. Jag tar mina vitaminer, jag stärker mig med allt jag kan så som vitaminer och mineraler, bra mat och mycket vatten.

 

Men något jag kan tipsa er om, som är jättebra nu inför hösten deppigare väder och kallare vindar med den råa fuktigheten, så är det gurkmeja! Alltså det är ju så bra för lederna, något jag ofta känner av när det blir kallare. Och att då blanda det med ingefära, its da shit för det ger en bra boost för immunförsvaret. Har ni testat ta gurkmeja någon gång? Inte det godaste i pulverform men absolut så bra. Och ingefära tror jag alla har koll på varför det är så himla bra att få i sig. Eller hur?
Så nu när jag hittat gurkmeja med ingefära också, blir ett måste att samla på sig av.

Och just nu så kan jag erbjuda er en rabattkod på 25% !! Ange koden Didi25 så får ni rabatten avdragen i kassan.

Andra tips är även magnesium och B12 att ha hemma, bra för sömn, muskler, leder, depp och nervsystemet .. och faktiskt mycket mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.