Stronger Life

Krav Manga

Idag gick äntligen barnen på sin första träning av kampsport. Som jag har längtat så länge, på att de ska hitta något att gå på. Jag tycker att motion för barn är jätteviktigt i dagsläge. Speciellt när de sitter så galet mycket med telefoner och är alldeles stela typ. Nu när min äldsta dotters gymnastik inte heller är aktuell längre (hon kände att hon inte avancerade längre) så är det ännu viktigare för mig att hon hittar något.

Idag testade de Krav Manga.
Jag känner att det va lite väl mycket våldsnack på nått sätt. Det här är barn vi pratar om. Men det va mycket ”om någon attackerar, om någon kommer fram och försöker göra er illa, om ni ska slå någon, ni ska fortsätta slå, man kan inte sluta bara när man just retat upp personen..” alltså va? Vad tror du en 8 åring, en 9 åring tror då. Att så fort ett barn är taskigt, så är det okej att slå? De kan inte avgöra många gånger, vart gränsen går. Så ja jag vet inte, nu har jag inte killar så jag är inte lika orolig för våld så som de kanske utsätts för. Mina barn kommer inte på våldspel eller liknande så det är väl inte så hemskt för oss. Men tyckte det va lite överdrivet.

För mig vore det att önska att de gick på Taekwondo igen eller någon fin sport, mer traditionell. Det ger lite mer än bara självförsvar på blodigt allvar. Klart att de båda är bra att ha men tycker nog att självförsvar är bra när de är 12-13 år kanske? Nä jag vet inte, mycket babbel här. Sorry.

Nu ska jag lägga mig och varva ner på soffan lite och sen sova!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.