Stronger Life

Jag vägrar låta mig övervinnas

Jag faktiskt älskar hösten. Tycker det är något speciellt i allt det här blåsandet och den fina solen som skiner på löven som börjar skifta färg. Jag älskar det verkligen. Men som jag har sagt förut, det är nog för att det är ”min”  årstid.

Idag har jag mått lite bättre, det har varit tunga veckor de senaste veckorna. Jag har inte mått jättebra mentalt och kämpar verkligen med att inte hamna i ångest. Jag hatar att må dåligt och är otroligt envis av mig så jag kör en ”jag vägrar att må dåligt” varje morgon. För det är sant, jag vägrar att låta mig övervinnas av ångest eller dåliga tankar, känslor, hormoner eller vad fasiken det nu kan vara som gör att man mår så.

nostress-bloggare-influencer-strongmama

Idag fokuserar jag på det som är bra i mitt liv och ser förväntansfullt på framtiden.
Vi flyttade hit till lägenheten och lämnade radhuset bakom oss, av många anledningar men bland annat va en av anledningarna, att spara mer pengar. Vi hade en bra ekonomi förut men behövde ha lite mer för att komma åt några mål som vi har i framtiden. Nu är vi här i lägenheten och har det riktigt bra. Men jag är så säker på att jag inte vill bo här i mer än ca 1 år.

Jag orkar inte gå in på alla anledningar varför men sen är det ju så att vi ändå inte hade tänkt att vara här länge. Vi hade satt tidsperioden 1-3 år. Men jag stannar max 1 år och sen drar vi vidare. Nu verkar det dessutom som att vi kommer att få precis som vi velat från början. Än har vi inte fått svar men snart så…

Och nu mådde jag genast mycket bättre. 😀
så fort jag tänker på det vi åstadkommit, att vi lyckades.
Det vi har kvar att göra, det vi vill göra och våra planer..
Det kommer att bli så bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.