Stronger Life

Egen rehab

I samarbete med REHABgrossisten

Äntligen va jag igång med träning igen. Usch att ta en paus, även om den bara är på 4 dagar eller 7 så är det hemskt mentalt. Jag tycker inte om att inte hinna med min träning, för det är typ det enda jag kan göra för mig själv. Men ibland kommer som man säger, livet emellan och då halkar jag efter. Först va en sjuk, sen va den andra sjuk och sen är tröttheten maxad för min del. Speciellt med heltidsjobb nu och väldigt få pauser. Jag måste bli bättre på att ta pauser på arbetstiden, det är inte bra att bara sitta ner och jobba i 8 timmar i sträck och nästan mer egentligen, för jag jobbar också med bloggen plus att när man äter eller tittar på tv så sitter. man också. Med andra ord, hela dagen. Det hela kommer bara med skador.

Så nu kan jag säga, att jag är mer stel än någonsin. Kan knappt klia mig på ryggen själv för armen når inte runt. Kan knappt ställa mig upp från hukläge, utan att hålla i mig för att jag får ont i knäna. Listan fortsätter men jag nästan skäms att fortsätta. 🙂 Men det som är viktigt för mig, hållningen (som sakta men säkert håller på att försvinna) för den är något många alltid påpekat för mig, att jag är mycket rak i ryggen och det ger mig en fin look. Men även viktigt att ha axlar och rygg stark för att sitter man vid en dator hela dagarna så gör det ont, tro mig!!

Jag har länge funderat på att satsa på knäskydd som stöd för mina knän. Jag har många gånger velat gå till läkaren och kolla upp varför vissa övningar gör så ont för mig men vågar inte riktigt. Är nog rädd för svaret men jag tänker att jag kan testa med knäskydd först och se om det känns skönare. Sen finns det också små trix man kan göra så som att stå på var sin viktskiva med hälen för att få lite avlastning på knäna också.

För mig behövs nog ett knäskydd som denna ovan. I alla fall till att börja med.
Har du några besvär du med? Kika in på REHABgrossisten för att hitta allt som rör just rehab!

Ta hand om kroppen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.