Stronger Life

Vaknade ytlig

OMG idag vaknade jag med en hunger på saker i livet. Nästan lite ytlig till och med. Jag känner att jag är så lättpåverkad idag och vill ha allt jag ser på nätet. Jag skulle sitta och kolla efter ett mail med en adress som jag behöver till idag, men istället fastnade jag på vartenda reklammail jag fick in. Stronger, Elly Pistol, väskor, saker till hemmet via Campadre omg. Jag var så nära att klicka hem Strongerkläder men jag har nyss (precis innan sommaren) klickat hem en massa från Elly Pistol (träningskläder) så egentligen behöver jag inget mer nu. Så varför ska jag då klicka hem något som jag faktiskt inte behöver?? Samma sak med Elly Pistol jackan jag vill ha, vad ska jag med den till om jag inte ens ska åka till kontoret på hela året? Jag går knappt ut heller, så varför ens klicka hem?

Nä jag får lugna ner mig och radera mailen snabbt innan jag ens kollar på de.
Sen ska jag snart hoppa in i duschen, fixa mig och barnen för att vi ska alla på visning idag. De håller på att bygga nyproduktioner i Årsta som jag är jätteintresserad av men de verkar lite små, så jag måste få en bättre bild av de innan vi vågar oss på att köpa något sånt. Det är härligt med nyprod, men inte så härligt när man inte kan se och greppa om bostaden fören om två år senare när de är byggda och klara.

Sen väntar en massa matlagning…. veckans matlådor 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.