Stronger Life

En drulle är bra

I samarbete med Drulleförsäkring. nu

samarbete-blogg-influencer

Okej vi är ju rätt nyinflyttade i lägenheten och hade med oss maskinerna från vårt radhus. Vi har ju visserligen haft de ett tag men de är inte så vansinnigt gamla direkt. Extra försäkringen är slut, den höll ”bara” 5 år.. Men nu när den är över och slutat fungera vad gör man då?

Nu är det ju tur att vi har drulleförsäkring som gör det möjligt att skaffa en ny maskin till ett rimligt pris kanske. Alltså utan vår drulleförsäkring vet jag inte vad den här familjen hade gjort. Vi har haft lite otur med vissa saker. En teve pajade och hade inte försäkring kvar längre, men den va relativt ny. En annan gång handlade det om torktumlaren. Ja jag vet inte hur många maskiner det handlar om och mobiler.. men som tur va så har jag alltid haft mina mobiler drulleförsäkrade med egen försäkring. Jag har ju barn och jag vet precis hur bra de är på att tappa, spräcka skärmarna, kladda och ha sig på de. Så extra, dunder försäkring tack. Och tack vare just det, så har jag faktiskt flera gånger fått helt nya mobiler via försäkringen. Oh yes!

Apropå att vara nyinflyttade i lägenhet så kändes det galet härligt när jag kunde ringa och säga det till försäkringsbolaget. Vi sänkte så många kostnader kan jag säga. Både på hemförsäkringen, bil och elen. Love it. Det va ju ett av målen, att sänka månadsutgifterna och höja inkomsten istället hehe, och då få mer pengar till bland annat en ny investering och betala klar Spanien bostaden också. Åh vad jag ser fram emot höstens alla planer. 😀

Och nu när vi vet att vi ska jobba hemma så känns det ännu bättre med att smida planer inför framtiden, för jag har så mycket mer tid över nu. Jag har ingen resetid till eller från jobbet, hinner dessutom göra saker på lunchen och sparar så vansinnigt mycket tid, säkert 3 timmar varje dag. Det ni! Det är mycket i en stressig vardag som mina.

Men apropå jobb så behöver jag sätta igång med jobb efter lunchen nu och sen ska jag logga ut tidigt för jag har jobbat över lite för mycket. Sen ska jag iväg och fika lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.