Stronger Life

Härligt eller ångest på hög nivå?

God morgon bästa ni!! Det är måndag och det är ny vecka. Är det inte härligt med en ny vecka och den där nya energin man får med alla de nya möjligheterna denna vecka. Jag älskar ju nystarter av alla slag.

Tycker ni om måndagar? Eller är det ångest på högnivå?

Jag har inte sovit bra som vanligt dock men det är alltid något annat som är i vägen för min bra sömn. Som denna gång, då är det ett inflammerat tandkött istället. Jag skadade mitt tandkött när jag borstade tänderna, för jag använder små borstar mellan tänderna och antingen va det nått som fastnade där emellan tänderna eller så skadade jag tandköttet när jag borstade.
så hela helgen hade jag ont men det gick över med Ipren eller alvedon. På söndagen dock, så gick det aldrig över, inte ens med både Ipren och Alvedon. Så nu vet jag inte om jag ska till apoteket eller tandläkaren akut. Orka betala 1000kr för att åka in akut till tandis. De är så sjukt dyra. Kostar folktandvården samma tro? Kommer detta gå över av sig själv eller är det bäst att gå?

Åh jaja, nu vet jag inte om jag kan träna eller inte men man ska väl helst inte träna med en inflammation i kroppen och inte heller med Alvedon och sånt eller har jag bara fått för mig det?

Undra hur den här måndagen kommer att bli.. spännande haha. Men träna vill jag, har ingen lust att offra dagar nu när jag väl är igång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.