Stronger Life

Tro på vad du vill göra!

God morgon söndag. Vi vaknade rätt tidigt men jag känner mig seg i kroppen idag. Typ som tung och jag skulle lätt kunna ligga kvar i sängen halva dagen. Men jag har mycket att göra idag så det blir inget sånt. Jag måste komma igång med matlagningen tidigt, så att jag är klar med det till när jag ska iväg på middagen ikväll.

Jag undrar lite hur det kommer att bli ikväll. Tjejen som bjuder på middag tycker det här ska bli kul att få ta några glas vin och umgås.. Jag däremot är inte alls sugen på att dricka alkohol just nu när det går framåt för mig och jag känner mig inte alls sugen på alkohol. Jag har slagit om till fitnesstänk och då krockar det med att dricka. Och tyvärr så är det oftast så att när man säger till en vän att man inte vill ha, så blir de paff, tar ett steg tillbaka och tycker det blir tråkigt. Den pressen är inte kul att ha, att man måste dricka för att andra ska tycka det är kul. Jag måste ju tänka på vad jag vill, vad jag behöver och vad som får mig att må bra.

Jag älskar att bli äldre, den saken är klar. Visst saknar jag att vara 26 år, 29 år. Men att bli äldre ger dig allt mer ”stake” att stå på dig själv, att våga sägaifrån och även lyssna på dig själv. Det är viktigt att kunna lyssna på vad man själv önskar och gå efter det. Ja jag tycker det är lite jobbigt att en vän ska tjata på mig att jag ska dricka men jag kommer inte ge med mig, jag lyssnar på mig själv nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.