Stronger Life

Just relax!

God morgon alla ni fina läsare. Det är redan onsdag, nu är vi tillbaka till den där snabba ekorrehjulet igen. Men något jag lovat mig själv inför denna höst, är att inte fastna för länge i detta eviga ekorrehjul. Livet blir vad vi gör det till. Ingen annan än vi själva, har nycklarna att kunna förändra eller styra vår vardag.

Just nu är det faktiskt perfekt period att börja tänka om och ta nya vägar i livet. Inför hösten, ny start och nya chanser att ta. Visserligen är det fortfarande en pandemi därute som sätter stopp för mycket av möjligheterna så som tex att kunna söka nya jobb eller andra saker. Men det är heller inte omöjligt. I livet måste man våga chansa och mår man riktigt dåligt på sitt jobb så är det värt att söka, chansa och byta.

Min man fick jobb mitt i utbrottet av pandemin. Och nu inser han att det kanske inte är det bästa jobbet för honom så han söker nytt och ska på intervju denna vecka. Så det går ju, men något som inte går, är att fortsätta plåga sig själv med något man inte trivs med eller som får en att må dåligt.

Ta kontroll över din vardag, ditt liv, ändra små saker om du inte vågar ändra stora saker. Men gör något åt din livssituation idag.

 

Just relax, ta livet som en almanacka, planera det som du vill ha det och kör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.