Stronger Life

Just for you!

I samarbete med Nextory

Nu är det andra dagen jag sitter här hemma på mitt kontor och det känns redan som en vana. Det går så snabbt att vänja sig vid vissa saker, så som att vara hemma och börja jobba. Nu känns det som att jag inte ens varit i Spanien i år. Det känns så långt bort, undra varför det är så. Nu känns det som att jag har jobbat hela tiden, så skumt. Alltså men mentalt är jag ändå fortfarande utvilad.

Jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik oftast men just nu har jag fastnat för några böcker på Nextory. Jag älskar att bli peppad genom nya böcker, personlig utveckling och lära mig nya sätt att se på livet. Det får mig att känna att jag växer som person.

-Jag har en vän som just börjat läsa ”Mosley Metoden” (träning och hälsa)
-En annan vän som läser ”The Secret” som jag bara älskar även om den kräver så mycket tålamod att orka läsa.
-Och själv är jag intresserad av ”mat för hormonell balans” för jag känner att det börjar bli dags att lära sig att äta bättre och efter min ålder, hormoner och sätt att leva.

Vissa böcker är härliga att bara lyssna på, som en saga som ligger på i bakgrunden men andra behöver man läsa i bokform. Det bästa med Nextory att de har allt. Och just nu kan jag dessutom erbjuda er en fin rabatt!

Vanligtvis kan vemsomhelst testa Nextory i 14 dagar men med min rabattkod DIDI30  kan ni nu få testa på i hela 30 dagar kostnadsfritt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.