Stronger Life

Välj noga!

I samband med Excellent Moving.

Vad kul det kändes att komma tillbaka idag. Att få kontakt med en massa kollegor och vänner. Många som berättar vad som hänt under sommaren och vad deras planer är inför hösten. Jag är en sån som gläds åt andra personer så jag tycker det är asmysigt att höra hur bra det går för alla och hur andras planer ser ut.

En vän som så länge har velat flytta har äntligen fått tag i en bostad som hon verkar gilla och flyttar inom kort. Så jag har tipsat lite om en bra flyttfirma Stockholm som tex https://excellentmoving.se/flyttfirma-stockholm/. Det finns ju en del bra och eftersom jag själv nyss flyttat så har jag lite koll. Jag haft tur med flyttfirmor, då jag hittat bra priser och personal men däremot har jag haft lite mer otur med flyttstäd. Det slutade med att jag fick både betala och stå med städet själv. Usch man ska passa sig noga med att göra affärer med vissa. Men genom att kolla upp bolagen i god tid, läsa om flyttstäd Stockholm så kommer man hitta bra firmor.

Man lär sig alltid nya saker när man flyttar tycker jag.
Jag har lärt mig strategi på hur man packar, alltså i vilken ordning och allt. Sen har jag förstått att vid ett byte är det bäst att köra över smått själv, och låta flyttfirman ta stora och tunga saker. Sen är det bäst att köra målning och allt på en gång så att man har det klart när man ska ställa i ordning allt. Ja jag har många trixs på smått och gott med flytt. Jag lyckades liksom flytta på två dagar. Jag började packa 4 dagar innan flytten men det mesta blev klart två dagar innan och bokade flytt och städ två dagar innan flytt. Det är den snabbaste flytten i historia tror jag haha.

Men nu är det klart, nu är vi här och mellanlandar något år sen får vi se vad nästa plan blir.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.