Stronger Life

Semester i Spanien

Hello!, det är inte lätt att ha bra internet här i Spanien. Blir galen faktiskt, på att inte ha en bra internet anslutning och kunna få upp bilderna som jag vill få upp. Jag har inte hunnit skaffa Wifi här än för det tänkte vi ta tag i sen när vi är här i 5 veckor eller mer men nu blev det ju inte så denna sommar så det får bli som det blir.

I alla fall vi har hittat många bra ställen att äta en sån god frukost på. Värsta goda kaffet (Café de Verano), crepes med ost och skinka, våfflor med härligheter på. Alltså bästa frukostarna men vi kommer att rulla hem efter det här. Och jag tränar inte ens. ??‍♀️

Igår va vi och tokshoppade grejer till hemmet hos ”Los chinos” som betyder ”hos kineserna” och där är det superbilligt. Och efter det så shoppade vi på matfronten och det va kul faktiskt, att se alla smaker, frukten, grönsakerna och allt.

Sen drog vi till stranden och jag är så glad att det faktiskt är lite folk.
Lite typiskt nog så hade några bekanta skrämt upp oss lite med att

det är mycket folk på stränderna, fullpackat och man måste stå i kö. Alla paxar platser redan kl 6:30.

men det är inte sant, jättebra med plats, jättefina stränder, rent vatten.. allt är så fint! Till och med jag badade och jag är en riktig badkruka.

 

Sen va vi och åt lunch på ett ställe som va jättefint och precis vid stranden. Vi har ätit många gånger vid stranden men igår va notan något helt annat. Alltså vi åt 5 personer, drack något glas rosé och en efterrätt och allt gick på nästan 1200 kr. ? Men det kanske inte är så himla stor skillnad mot Sverige?

Hur som helst det va så värt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.