Stronger Life

God morgon från Spanien!!

Jag kan knappt fatta att vi är här. Otroligt att vi vågade och att vi faktiskt åkte. Vi har kollat så mycket nyheter, köpte all möjlig skydd vi kunde tänka oss. Hade jag kunnat klä in mig i en kondom så hade jag gjort det. Hur som helst så är jag glad att vi tog steget. Jag behövde kolla lägenheten igen, visa att vi bor här också, en tom lägenhet är aldrig bra.

Det var galet hemskt att komma ner hit, internet funkade inte och vi behövde lämna in hälsodeklaration på oss alla via internet och herre gud säger jag bara, vilka köer det blev eftersom ingen hade gjort det. Men jag va klar ganska snabbt ändå.

En sak som är tuffast här är munskyddet. Att gå med den överallt och andas i den. Och dessutom i den här värmen. Det är 30 grader. Men efter en hel dag, börjar man till och med vänja sig.

Sen snurrade vi som tokar efter bussen för vi ville testa åka själva, annars hämtar vår gamla mäklare alltid upp oss. Men det slutade med taxi ändå. Inte så farligt tycker jag. 500kr.

Slutligen kom vi hem, underbara lilla lägenhet. Barnen va lyriska, maken kunde inte ens tro på det och jag svävade på moln trots trötthet. Min mamma som också är med, blev riktigt impad. 🙂

vi var ute och åt igår, gick ner till stranden och det va såå varmt i vattnet att barnen nästan doppade sig med kläder. De fick verkligen hålla sig i skinnet och bara blöta benen. Det va jättemycket folk här också. Känns härligt att vara tillbaka i trygga Torrevieja!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.