Stronger Life

Utan munskydd över mig!

Yass!! Ni anar inte. Jag är så glad, vi beställde en resa till Spanien. Packat och klart.. nästan. Vi åker nästa vecka. Biljetten är bokad och betald. Mina fransar och bryn är klara. Kläder och skor är shoppade. Nu är det bara att packa och åka. Shit vad nice. Trodde inte jag skulle få en Spaniensemester i år.

Allt verkar lugnt från deras sida. UD har hävt avrådan. Vi har munskydd köpta, har egen lägenhet så vi slipper ju hotell, lagar maten hemma och går bara till stranden så mycket vi kan. Så vi borde klara oss fint.

Jag är överlycklig och barnen likaså!

Torrevieja here we come!

Jag bokade tid hos Rapid Browbar i Nacka idag för att fixa browlift och lashlift. Alltså ögonbryns lyft och franslyft. Nu är jag klar för resan. De va väldigt trevliga, dock hade jag önskat att tjejen hade haft munskydd eftersom hon jobbar så nära mitt face, men de hade inget sånt. Det är sånt som får mig att känna mig och många andra vänner, mer säker utomlands än i Sverige. Där är det lag att ha munskydd men i Sverige kan vi inte göra något om det inte är lag, vi är handlingsförlamade tills att någon högre makt säger åt oss vad vi ska göra så vi jobbar med att andas över andra människor men utan munskydd! Suck.

Jag åker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.