Stronger Life

Vad kan vi göra?

God morgon typ. Vi vaknar allt senare och senare nu när vi är på semester. 8:30 vaknade jag och studsade upp ur sängen. Min äldsta dotter är ju som jag, pigg och energisk. Alldeles för rastlösa för att bara ligga i en säng.

Vi har fixat frukost till hela familjen, ätit tillsammans och nu är jag redo för träning denna tisdag. Känns som måndag.

bild från igår

Sen återstår det att komma på vad jag vill göra den här dagen, den här semestern. Igår satt jag och spånade i en evighet efter vad vi kan göra resten av semestern. Men allt är fullbokat. Alla är på campingar tillsammans, så med andra ord, vad är skillnaden på att dra till tex Gotland/Visby eller andra Campingstugor när det är så fullsatt och Spanien (Torrevieja) är på samma sätt? Vi har dessutom vårt egna boende i Spanien. Ja jag är sugen, sugen som attans, men vet inte om jag vågar. Tar en dag i taget.

Idag får det bli hemmafix, träning, parklek om vi inte blir överraskade av regn.

Hur ser er semester ut ? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.