Stronger Life

En skönhetssalong hemma…

I samarbete med Skinroller. se

Hemma och dags för lite egenvård och skönhet efter några dagar borta från hemmet. Behöver manikyr, pedikyr och face samt hårvård.

För snart två veckor sen så fick jag hem Skinrollers från Skinroller.se, jag har nu testat en hel vecka (snart två) och ska fortsätta i flera veckor framöver, för att se maximal resultat. Skinroller är en förtag som erbjuder en massa härliga skinrollers för olika hudtyper och problem, och då kan det vara olika typer av svårare hudproblem som akne-ärr, pigmenteringar, bristningar, ålderstecken mm. allt för att skapa dig ett eget spa där hemma. Varför betala svindyra pengar och boka tider om flera månader på den där populära skönhetssalongen när du kan göra allt hemma på ett smidigt och bra sätt.

Genom microneedling hemma så kan vi nu spara pengar från att gå på skönhetssalonger och dessutom slipper boka tid, vi har ju spasallongen hemma! 🙂

Jag fick hem Skinroller Pro som är Sveriges mest sålda skinroller. Det här är en dermaroller som stimulerar hudens egna produktion av kollagen (som gärna försämras redan efter 35 år) men också ser till att huden börjar reparera sig själv genom dess små microhål som rollern gör.
Resultatet ska bli fastare hy, fräschare, jobba med acneärr och särskilt bra mot rynkor. Låter som en mirakelprodukt och vi får väl se vad resultaten säger.

Jag har ju både blivit äldre och har även vuxenacne. Min hy blev sämre efter mina graviditeter och har aldrig riktigt återhämtat sig. Jag använder ju speciell hudvård just för det och med tanke på att jag har hört mycket gott om Skinroller så vill jag självklart testa. Tänk att få bort mina acneärr, det vore något.

Hur man använder Skinroller:

 

Användning:

Steg 1:

Börja med att rengöra din hy.
Rolla fram och tillbaka i mjuka men lagom hårda drag ca 5-10 gånger åt samma håll och sen byter du riktning.
Man ska rulla åt fyra olika riktningar, vertikalt, horisontellt och vertikalt åt båda hållen

Steg 2:

Efter rollandet applicerar man på serumet som passar din hudtyp och i mitt fall får jag testa: Intense
(INTENSE 0, 5% RETINOL + VITAMIN E)

Steg 3:

Rengöring av Skinroller är viktigt, då den tränger in på huden och för att undvika infektioner, bör desinfekteras. Med antingen alkohol eller rengöringsspray som finns att köpa.

 

Efter 1 veckas användning:

Jag måste säga att jag är positivt överraskad över resultatet. Att så snabbt få se lite resultat ger hopp om att få en finare, slätare hy utan acneärr och få bort lite fina linjer.
Låter bilderna tala för sig själva. 😉

 

– 3 vanliga frågor

– Hur fort får man resultat?
Svar: Det är viktigt att komma ihåg att det här inte är mirakelprodukter, det är en behandling man kan göra hemma och som med alla behandlingar, kräver det tålamod och följsamhet. Processen pågår i flera veckor men oftast ser man resultat redan efter första veckan.

– Finns det några risker med Skinroller?
svar: Det finns väl inga direkt risker mer än att man får stå ut med smärtan som kanske orsakas av de små nålarna. Men det är verkligen hanterbart, det gör inte så ont att du inte kan använda din skinroller. Men för de som har psoriasis, rosacea och acne bör man inte använda Skinroller PRO på hudpartier där deras hudsjukdom är aktiv. Och heller inte om man använder kortisonkräm.

– Hur ofta ska jag använda Skinroller?
Svar:  se nedan exempel

Skinroller PRO med 0.5 mm nålstorlek: 1-2 gånger per vecka.

Skinroller PRO med 1.0 mm nålstorlek: Max fyra gånger per månad.

Skinroller PRO med 1.5 mm nålstorlek: En gång per månad.

 

 

OBS Gör alltid ett litet hudtest på ett mindre parti för att testa eventuella hudallergier.
Alla serum är veganska och framställda non GMO och cruelty free!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.