Stronger Life

Noll tidsperspektiv

Go’kväll sötnosar!  Nu är det kväll, barnen ligger i sina sängar och jag ska äntligen få sova själv i en säng, utan att trängas med nått av barnen. 🙂 Men jag tänker inte klaga faktiskt, det kommer nog komma en tid då jag saknar den här mysiga känslan av att få sova med mina fina döttrar och bara mysa med de. Så man får försöka få lite perspektiv och uppskatta de fina stunderna man har ihop.

Didi-Toro-Strongerlife

Gammal bild från tiden i huset

Idag hann jag inte med träning, min far kom rätt så dålig tajming, precis innan lunchen och det är då jag tränar. Jaja, det är inte hela världen för jag kan ju faktiskt skjuta dagens pass till imorgon. Jag löser det.

Men vet ni vad?! På fredag är det inte bara min sista arbetsdag, utan min yngsta dotter fyller ju år! OMG vad tiden går snabbt och vad skumt allt blir när man jobbar hemma hela dagarna. Det är som att man har inte samma koll på timmarna, på dagarna, datum och allt. Att vi ens är inne på juli månad, är ofattbart, vad snabbt sommaren gått förbi känns det som och jag har inte ens hunnit påbörja min semester!

Jaja, jag ska logga på tidigt på fredag så att jag kan hinna klart det jag har att göra och sen logga ut tidigt dels för semester men också för att hinna fixa allt inför vårt lilla kalas för lillan. Min söta lilla hundvalp, (hon älskar att leka hund). Tänk att hon ska gå och bli 9 år!! Vart tog tiden vägen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.