Stronger Life

Många olika vägar att ta

Jag har ett hunger inom mig, ett hunger efter att utbilda mig inom en massa olika ämnen. Jag brinner för så många olika intressen och jag önskar verkligen att jag kunde hinna med allt jag vill göra. Men oftast drar jag på mig för mycket och hinner inget alls.

Just nu kommer jag inte att dra på mig mer än vad jag redan har men jag har så mycket på min bucketlist eller vad man ska kalla det. Kanske önskelista istället, på kurser jag vill gå.

Jag brinner för psykologi, beteendevetenskap, hälsa, träning, juridik, så ja jag vet inte vad det ska bli av mig men just därför hann jag aldrig fram till en utbildning eftersom jag inte kan bestämma mig. Jag blev ju utbildad diplomerad datatekniker och administratör men jobbar inte med det, det va inte alls min grej. Jag tycker om att analysera personer, saker, händelser. Jag tycker om att kunna lagar och regler då jag är väldigt mycket för att leva på ett disciplinerat sätt. Och jag älskar allt inom hälsa och träning. Ja du hör ju, mer vilsen människa får man leta efter haha.

Men med det sagt så har jag tänkt att dra igång studierna nu till semestern igen. Alla är hemma visserligen men jag kan gå ut med min dator och plugga i 2 timmar varje morgon, träna, vara med familjen och sen köra kanske 1 timme till på kvällarna om vi inte har något speciell för oss. Allt har med sommarens planer att göra, vad vi ska göra och vart vi ska.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.