Stronger Life

Dagens planer

God morgon alla morgonpigga! Jag är knappast morgonpigg men ändå finns det en sida inom mig som föredrar att lägga mig tidigt på kvällen och vakna tidigt på morgonen. Det får mig att känna att dygnet blir längre.

Nu har jag avnjutit min goda morgonfrukost bestående av havregrynsgröt med havremjölk i, ett kokt ägg och honungsmelon. Mums!

home

Det är så härligt att det redan är torsdag, känner lukten av helgen och snart semester. Jag jobbar nästa vecka och sen inget mer fram till skolstart. Shit vad nice det ska bli.

Idag har jag en del jobb på morgonen, jag vill hinna träna på lunchen och sen tänkte jag logga ut tidigt idag för att hinna in till stan och fika med en ny-gammal-vän/bekant. Vet inte alls vad jag ska kalla det hela. The story kommer i nästa inlägg..

Sen behöver jag planera lite inför lördagen. Imorgon fredag ska vi åka och lämna madrasser till mamma så att barnen kan sova i vardagsrummet istället för inne i hennes sovrum som de brukar göra annars. De ska sova över hos mormor på lördagkväll. Då vill jag ut med maken och fira hans födelsedag bara han och jag på något fin takterrass där de har det fint och mysigt, med vacker utsikt och en härlig bar. TIPS??
Sen kommer vi nog att ansluta till hans syskon också som är någonstans i stan då de jobbar på café och restauranger.

16 takbarer och terrasser för en soldränkt sommar i Stockholm ...

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.