Stronger Life

Golvet är lava!

Just nu sitter jag med en Apple Mac Pro framför mig och testar för att se om jag tycker den funkar bättre. Jag funderar nämligen på att köpa en ny mac dator, min lilla bärbara är påväg att tappa allt minne.. nä inte tappa men det bli mer och mer fyllt. Jag använder mig visserligen av en extern hårddisk men som sagt min laptop är ganska gammal också. Dags för något nytt.

Idag orkade jag tillslut inte med träningen. Det är något annorlunda och konstigt som händer med mig märker jag. Vet inte om det är hormoner, depression, stress eller vad det kan vara.
Vi gick ut istället och tog en promenad tillsammans. Sen fikade vi ute på ett konditori som har bakelser från våra länder (mums) och vidare ut mot en lekpark. Det blev en rätt bra lördag ändå.
Sen åkte vi vidare mot SkoPunkten i Sickla, för att köpa skor till barnen. Äntligen tog vi tummen ur..

Sen har vi kört en lek hela dagen, som är så skoj. ”The Floor is Lava” är en rolig lek där man säger att golvet är lava och då ska alla andra hoppas på något som inte är marken/golvet. Så vi körde inne på Skopunkten och även Willys, hemma och på gatan. 🙂
Jag tycker den är så kul den här videon! Har ni sett den?

Nu ska vi ta och vila lite efter att ha flängt överallt och sätta oss vid soffan och kolla på film. Men först ska vi tydligen köra någon musikröstning tillsammans. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.