Stronger Life

FREDAG !!

Fredag och helg snart. Har en sista arbetsdag och sen är det helg, en efterlängtad helg. Jag jobbar bara några timmar idag och sen loggar jag ut för veckan. Har inte varit en rolig vecka varken hemma, jobb eller med mig själv. Hoppas på att få en bra helg och njuta till ett mer organiserat hem när allt är på plats.

Jag ber om ursäkt om jag varit lite klagig denna vecka men det kanske är pms, värmen, stress på jobb och privat med allt i hemmet. Men jag ska påminna mig själv med att det finns mycket att vara tacksam för. Så vi kör en tacksamhets lista.

Idag är jag tacksam för att min hälsa är i behåll, jag blev inte sjuk som tur va. Det va säkert bara allergichock och det är jag tacksam för. Jag va lite rädd att det skulle vara förkylning eller covid-19

Idag är jag väldigt tacksam för att veckan är slut, för att det snart är helg och jag kan slappna av snart. Ta sovmorgon och njuta av familjen från första timmen.

Idag är jag också tacksam för att vi har det varmt i Sverige. Jag vet att många klagar på att det är så himla varmt, för varmt, galet. Men jag är ändå tacksam att vi har varma grader och inte kallt. Om jag får välja något så vill jag har värme än kyla.

Idag är jag också mycket tacksam för att målaren äntligen är klar!! Wohoo. Alltså hur härligt är inte det?! Och hallen är också klar med spegeln i alla fall.

Men nu kör vi kaffe, jobb, möten och frisören lite senare. Sen hoppas jag på att kunna möblera om lite här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.