Stronger Life

Mådde riktigt dåligt

God morgon bloggishar!

Vad hände igår egentligen? Vet inte alls vad det va men shit vad dålig jag blev. Rinnande näsa. ögon och helt sänkt. Jag kände på mig att det va allergichock av något slag. Men blev ändå orolig för att jag kanske höll på att bli sjuk, det är det sista man vill nu. Mitt på sommaren och än mindre med Covid-19. Hela familjen skulle haverera om jag blev sjuk. Min mamma eller pappa skulle inte kunna komma och avlasta med barn heller, för de skulle riskera att bli smittade. Maken på nytt jobb och som chef, behöver finns där nu på semestertider. Ja det hade ställt till en massa för oss. Men nu klarade jag mig så vi släpper det. Idag mår jag bättre, lite svullen i ögonen, lite irriterad i näsan fortfarande men annars är jag okej.

Idag väntar jobb. Skönt att jag inte behövde sjukanmäla mig.
Stora tjejen hostar fortfarande, har inte lika ont i halsen men är ändå hemma för säkerhetsskull. Det är svårt att veta vad man ska göra i dessa tider. Ska man ta det som Covid eller ska man ta det som en förkylning. Hon får vara hemma resten av veckan just för att vara på säkra sidan.

apartment

Sovrummet innan det blev vitt. Bilden blev konstig när jag tog den med panoramakamera

 

Nu är målaren här igen, han kör sista sovrummet, sen är det en liten hall kvar och sen är hela vårt hem, vitmålat. Jag funderade först på att köra vissa väggar beiga men orkade inte krångla med vissa färger här och där. Kände att det får bara vara nu. Vi har ju dessutom sagt att det skulle bli ett temporärt hem. Vi mellanlandar här för att vi har ett mål i framtiden, så sen får vi se vart vi hamnar. Målet i sikte. 😉

 

apartment

apartment

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.