Stronger Life

Diskussion på arbetet!

Usch det blev en otrevlig arbetsdag idag. Jobbiga diskussioner med vissa personer men så blir det ibland. Det är inte alltid man blir förstådd och de känner väl säkert likadant.

Något som däremot är kul, det är att jag fått hem mina två speglar som jag har beställt från Jotex och Ellos. Jag ska hämta Jotex spegeln idag så får vi se vilken vi behåller. Kanske kör röstning på Instagram senare.  Spegeln ska upp i hallen i alla fall, som är på bilden nedan.

 

Jo förresten, har kanske hittat en snygg medaljong som jag klickat hem nu. Jag ville ju ha ett fint smycke som är av guld och med stjärntecken på. Jag är skorpion.. säger en hel del om min personlighet antar jag.
Vi får se om den är så fin som jag tror den är.

Vad mer händer idag? Det är 30 grader ute, det går knappt att vara hemma eller ens ute. Vi har fortfarande målaren här hemma som gör vårt hem vitt och fint. Imorgon fredag är han klar med lilla hallen och sen är det ”sätt igång med inredning och möblering” 😀

Vad ska man göra den här helgen tro? Ska det vara lika varmt? Kanske något havsbad? I sjöar kan vi inte bada för det finns parasiter i vattnet som biter en i huden. Så barnen kom ju hem en dag, fulla med små myggbett, fast det va inte mygg, det är från vattnet. Har ni stött på nått sånt? Fast i Gnesta badet som vi var på i midsommar så fanns det inget, tror jag.

Nu ska jag nog ställa mig i duschen en sväng, för andra gången. En i morse, en till lunch och en i kväll. Snacka om att torka ut huden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.