Stronger Life

Feel stronger

Innehåller annonslänkar

God morgon! Igår hann jag inte med så mycket eftersom jag hade en lite hostig dotter här hemma.  Vad jobbigt att få det där samtalet från fritids, ”din dotter säger att hon har ont i halsen och hostar”..  Jisses man stelnar till is, Men jag är rätt säker på att det är vanlig förkylning från alla fläktar vi haft i hemmet och under hela natten. Men man vet ju inte så det är lika bra att ha henne hemma och låta henne vila. Jag har massor på jobbet att göra inför semestern men maken får vabba.

Igår så hann jag inte ens med träningen som jag hade velat. Men det blev en massa bärande på möbler hit och dit. Nu har målaren målat klart i sovrum 1 av 3. Idag kommer de och kör nästa rum så på torsdag är vi helt klara och till helgen kan vi äntligen möblera om ordentligt. Just nu står barnens sängar mitt i vardagsrummet nedanför soffan. Det ser galet ut, som ett hem av luffare. Herre Gud, kul men ändå jobbigt på samma gång.

Idag då? Jo som sagt, sovrum 2 blir gjord idag. Så ena sovrummet ska möbleras medan det andra torkar. Mycket bärande fram och tillbaka. Men det jag vet som är säkert, det är att jag ska banne mig träna!! Jag har just klickat hem kläder från Stronger också, de hade äntligen fått in ett av de fina byxorna jag har väntat på länge. Så jag vågade inte vänta igen för de tar de ju slut igen.

Ni har inte missat deras grymma badkollektion va? Gjord på fisknät från vattnet, helt underbart att man inte bara ser snygg ut i sommar med fina badkläder utan också bidrar till något bra i naturen! Love it.

 

 

Huntress Sport Top / Huntress Tights / Vietnam Bikini Top / Vietnam Bikini Briefs / Etna Bikini Top / Etna Bikini Briefs / Vietnam Sport Top / Vietnam Tights

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.