Stronger Life

Alltid något att vara tacksam för

Jag har börjat få några jobbiga utslag på bröstkorgen högt upp nästan mot halsen. Även lite lätt mot axlarna och jag misstänker att det är soleksem. Vad är jag för latino egentligen?! ? En som inte tål sol! Måste köpa någon bra kräm som ska underlätta för min stackars känsliga hud som jag inte ens visste att den va så känslig.

 

 

Denna från Eucerin Sun och denna Aco Sun

 

Vad folk klagar förresten, klagar på att man stängt ner Gröna Lund och att massa ungdomar inte kommer få sommarjobb. Alltså hur orkar man klaga på det viset när det är en pandemi därute. Varför förstår man inte det? Ja många har förlorat sina jobb. Ja många har sämre ekonomi nu än innan. Ja många kan inte åka på semester.. Men det är ju en pandemi, förstår man inte det?

Jag hoppas bara att vi alla klarar oss nu, att vi inte åker på något tråkigt och att det här bara går över. Innerst inne vet jag att det inte kommer att gå över lätt men jag hoppas ändå att det ska det. Jag vet också att jag inte lär se min lägenhet i Spanien det här året men så är det, den finns kvar och som tur va så har jag min mäklare där nere som tar hand om allt. Han åker förbi, fotar och skickar bilder på hur allt ser okej ut. Bästa mäklaren man kan ha.

Nu får vi försöka se det fina i livet och sluta upp med klagandet. Att man längtar och saknar är en annan sak, klart man kan det. Men att gnälla över något som vi inte kan rå för ja det är onödigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.